Loveli lipbalsem.jpg

Ingrediënten:

De lipbalm in het blikje is gemaakt van  (in volgorde van hoeveelheid):

Castorolie, bijenwas, vitamine E, arganolie, rijstkiemolie, avocado-olie, tarwekiemolie, candelillawas, sheabutter en squalaan (werkstof uit olijfolie).

De lipbalm sticks special edition hebben ieder hun eigen samenstelling. Met bijvoorbeeld extra cacaoboter in de Winter edition Lipbalm voor extra bescherming tegen de kou. En frambozenolie in de Lipbalm Spring Edition voor een natuurlijke UV-filter. Iedere lipbalmstick heeft zijn eigen kleur en geur.

Het blikje is gemaakt aluminium. In Nederland wordt gelukkig al 76% van al het aluminium gerecycled. De stick is gemaakt van polypropyleen (plastic). Het kan gerecycled worden met de rest van je plasticafval.

Loveli lipbalsem

Zijn jouw lippen ook verslaafd geraakt aan lipbalsem? Dat komt omdat de meeste lipbalsems paraffine bevatten die je huid afsluiten, waardoor de vochtbalans verstoord wordt en je niet meer zonder je lipbalsem kunt. Niet zo gezond.

Deze lipbalsems bevatten de mooiste oliën, zoals arganolie en avocado-olie en candelillawas voor een gloss-achtige glans. De spring edition bevat de natuurlijke UV-filter van frambozenolie. En het mooie is: je verslaving verdwijnt vanzelf en ineens merk je dat je al een week lang niets meer hebt hoeven smeren.

Loveli lipbalsem  Original*

Is geurloos en kleurloos, maar geeft wel extra glans.

Loveli lipbalsem Autumn

Heeft een prachtige roodbruine kleur die de kleur van je lippen versterkt.

Loveli lipbalsem Winter

Heeft een donkerroze kleur en de smaak van peperkoek. Plus extra cacaoboter voor nog meer bescherming tegen de winterkou.

Loveli lipbalsem Spring

Heeft een rozengeur en een parelmoer glans.

Loveli lipbalsem Summer

Is koraalrood en heeft een sinaasappel/grapefruit-smaakje.

*Deze wordt afgeraden voor mensen met een glutenallergië.