Product van de maand - maart 2022

Make-up remover, eye serum & eye cream

15% korting!

Make-up remover.jpg

Make-up remover SPA normaal €27,50 - nu €23,40

Dit is een watervrije make-up remover op basis van een plantaardig oliëncomplex zoals watermeloenpit olie en jojoba olie. 

 

Deze make-up remover heeft een dubbele werking. Hij verwijdert niet alleen (waterproof) make-up, maar werkt ook als versterkend wimperserum en als huidolie om de droge(re) huid te verzorgen.

 

Naast het oliëncomplex bevat de make-up remover caster olie, ook wel ricinus olie of wonderolie genoemd. Door de toevoeging van vitamine E wordt de werking van de caster olie versterkt. 

 

Met deze remover verwijder je moeiteloos foundation en (waterproof) oog- en lipmake-up.

Eye serum SPA normaal €34,90 - nu €29,70

Een krachtig oogserum met peptiden* voor de huid met tekenen van huidveroudering rondom de ogen. 

Bevat Syn-ake, een peptide die kraaienpootjes gladstrijkt en minder diep maakt. Daarnaast bevat het Haloxyl, een natuurlijke peptide die donkere kringen en vochtwallen vermindert door het activeren van je lymfesysteem en de microcirculatie rondom de ogen. 

Dit serum is geschikt voor alle huidtypen. Voor het beste resultaat, breng het eye serum aan voor de eye cream.

Eye serum.jpg
Eye cream.jpg

Eye cream SPA normaal €31,90 - nu €27,10

De huid rondom de ogen is dun, kwetsbaar en altijd in beweging. Fijne lijntjes en rimpels kunnen hierdoor sneller ontstaan. Daarom is het belangrijk om de huid soepel te houden en er extra aandacht aan te besteden. 

Deze oogcréme bevat Argireline, een peptide die spiercontracties (spiersamentrekkingen) van mimiekspiertjes ontspant om zo lijntjes en rimpels glad te strijken. 

Hij is verrijkt met arganolie, dat zeer rijk is aan antioxidanten die het afsterven van (gezonde) huidcellen door vrije radicalen tegengaat. De dunnere huid rondom de ogen is erg gevoelig voor vrije radicalen en daardoor ook voor vroegtijdige huidveroudering.

Deze oogcréme is geschikt voor alle huidtypen.